ON SOM

EL CLUB INFANTIL I JUVENIL BELLVITGEClub Bellvitge

El Club Infantil i Juvenil Bellvitge té la finalitat d’educar en valors a infants i joves del barri de Bellvitge en el seu temps lliure, i esdevenir un espai de formació i participació comunitària amb voluntat de transformació i inclusió social.

Aquesta entitat es coneix al barri amb el nom de “Club Rojo” pel color de la seva façana.

El Punt Omnia el trobareu a la primera planta, i porta a l’entitat des del 1.999, ara fa 10 anys, quan es va iniciar el projecte Xarxa Òmnia.

Al Punt Omnia del Club Bellvitge treballem amb infants, joves, adults, gent gran i persones amb discapacitat psíquica i/o física, per a les quals disposem de materials i programes específics. També us podeu adreçar associacions i entitats, comerços i demanar formació adaptada a les vostres necessitats. Farem tot el possible per a assolir els vostres -i per tant, els nostres- objectius.

Actualment, hi ha una persona encarregada de la dinamització del Punt, la Cristina.

BELLVITGE, EL BARRIO

Lo primero que tenéis que conocer es nuestro barrio, Bellvitge, situado en L’Hospitalet del Llobregat. Podéis encontrar información sobre el barrio en la web http://bellvitge.iespana.es/ que hizo Francisco Martínez. También en su página he encontrado una foto del barrio que os enseño aquí, pero no dudeis visitar la página…

Y ya sabéis que si os acercáis a dar un paseito por el barrio, estamos en la Rambla Marina y somos “El Club Rojo” (nombre por el que se conoce al Club Infantil i Juvenil Bellvitge -CIJB- al ser roja la fachada del edificio).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s